Syyskauden ensimmäinen jäsentapahtuma

11.8.2019

Syyskausi avataan reippaissa merkeissä pyöräilyjäsentapahtuman merkeissä. Tänä vuonna päätimme järjestää tapahtuman, jossa on ulkoilua ja liikuntaa, saunaa ja hyvää ruokaa unohtamatta.

Jäsenemme on kutsunut meidät mökilleen grillaamaan ja saunomaan lauantaina 7.9. Mutta ennen tuota käymme pyöräretkellä seuraavasti:

Kokoonnumme mökille klo 10.00, josta auto vie meidät ja maasto-/läskipyörät Limingan luontokeskukseen. Sieltä poljemme hiljalleen maisemia ihaillen 30 km helpon reitin mökille saunomaan ja grillaamaan. Kuljetuksen ja pyörän vuokran 40 € maksaa jokainen osallistuja itse. Lisäksi kannattaa reppuun ottaa matkaevästä ja juomista. Yhdistys tarjoaa saunajuomat ja ruuan sitten reippailun jälkeen. Toki voit polkea omallakin pyörällä, jolloin matka ei maksa mitään. Pyörä vain pitäisi valmiiksi kuljettaa itse tuonne luontokeskukseen.

Mikäli haluat osallistua yhteiseen retkeemme, laita Raijalle viestiä puhelimitse numeroon p. 040-754 4463 tai sähköpostitse: raijatjuopperi@gmail.com. Tärkeää on ilmoittaa sinun pituutesi, jotta oikeankokoinen pyörä osataan valita. Raijalta saat tilinumeron, mihin voit pyörävuokran maksaa, samoin myös mökin osoitteen.

Mökille mennään kimppakyydein, näistä lähtijät sopivat keskenään. Kaverin voi ottaa retkelle mukaan.

Tervetuloa!