Kempeleen kuntaan kolmas kunnallisneuvos: Jarmo Haapaniemi

13.9.2019

Kunnallisneuvos Jarmo Haapaniemi
Kunnallisneuvos Jarmo Haapaniemi
Yhdistyksen tervehdyksen ja onnittelun toivat Keijo Alahuhtala (kuvassa vas.), yhdistyksen puheenjohtaja Raija Juopperi (kuvassa kesk.) ja Helena Lievetmursu (kuvassa oik.)
Yhdistyksen tervehdyksen ja onnittelun toivat Keijo Alahuhtala (kuvassa vas.), yhdistyksen puheenjohtaja Raija Juopperi (kuvassa kesk.) ja Helena Lievetmursu (kuvassa oik.)

Tasavallan Presidentti on avoimella kirjeellään myöntänyt 17.5.2019 kunnallisneuvoksen nimen ja arvon yhdistyksemme jäsenelle, Jarmo Haapaniemelle.

Juhlaa vietettiin 2.9.2019 hotelli Vihiluodossa Kempeleessä. Yhdistyksen puolesta tervehdyksen juhlaan toivat yhdistyksen puheenjohtaja Raija Juopperi sekä Keijo Alahuhtala ja Helena Lievetmursu

 

Yhdistyksen onnittelupuhe:

Arvoisa kunnallisneuvos, meillä on ilo ja kunnia tuoda Kempeleen Sosiaalidemokraattien onnittelut arvonimen johdosta. Olemme ylpeitä siitä, että kuulumme samaan joukkoon.

Tiedän, että ansioluettelosi pitkä.

Kunnanvaltuutettu, valtuuston puheenjohtaja ,kunnanhallitus, lautakunnat, valiokunnat,  seudullinen ja maakunnallinen edustus. Tästä puuttuu vielä kaikki, missä kuntapolitiikan ulkopuolella, työelämässä tai harrastustoiminnassa, olet tähän mennessä ollut vahvana toimijana.

Valtuutettuna olet ansainnut kuntalaisten luottamuksen heidän asioidensa hoitamiseen. Vähäosaisten kuuntelija, puolesta puhuja ja huolien jakaja. Tehtävissä olet tasapuolinen, rohkea ja ennakkoluuloton. 

Nuori mies vielä, mitä seuraa tulevina vuosina.

Meille sinä kuitenkin olet meidän Jamppa, ystävä ja kaveri, molemmat voidaan kirjoittaa isoilla kirjaimilla.

Perhe, vaimo ja kolme upeaa tytärtä ja tietenkin omat vanhemmat, sekä anoppi, jotka kaikki ovat tukeneet Sinua, niin, että olet voinut olla mukana luottamustehtävissä.

Tärkeysjärjestykseen tuli ehkä pieni muutos, ensimmäinen lapsenlapsi Veeti syntyi, Jamppa, olit onnesta soikeana, kun esittelit vauvan kuvaa puhelimesta ja muutaman vuoden päästä toinen pikkuinen poika Väinö, yhtä ylpeä molemmista.

Asioita ja ansioita olisi vaikka kuinka paljon, mistä voisi kertoa, mutta täällä taitaa jo toisetkin odottaa onnitteluvuoroaan.

Yhden asian kuitenkin mainitsen, siihen kaveruuteen liittyen, Jamppa olet luvannut viedä Ritan ja minut hirvijahtiin, toivottavasti lupaus on vielä voimassa, no kunhan on sopiva aika. Hirvikämpällä olemme jo päässeet käymään makkaranpaistossa. Pyydän  Irma  sinua tulemaan tähän Jarmon rinnalle.

Sanotaan aina ,että menestyvän miehen takana on nainen. Tämän menestyvän miehen takana ja tukena on aina vaimo Irma. Hän on todella ansainnut nämä kukkaset

Vielä kerran lämpimät onnittelut kunnallisneuvoksen arvonimestä.

Yhdistyksen puolesta, Helena Lievetmursu